Onze producten

Wij werken met het Italiaanse merk Davines, wat we tevens verkopen in de salon. Davines levert kwalitatief hoogwaardige en professionele producten, duurzaam en verantwoord voor haar, huid en milieu.

Davines heeft verschillende lijnen op het gebied van haarverzorging, haarstyling en haarkleuring. De New Colour-lijn raden wij aan, welke ammoniavrij is en daardoor minder slecht voor uw haar.

Naast Davines werken wij ook graag met het Amerikaanse merk Style Sexy Hair. Met name de Hard Up gel en de Rough & Ready. Alle Sexy Hairproducten zijn eenvoudig in gebruik maar wel krachtig. Daardoor blijft het haar met deze producten altijd in model zitten.

Beschadigd haar? Olaplex!
Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af.

Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens deze processen, de zwavelbruggen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van je haar. Wanneer deze beschadigd raken wordt je haar dus zwakker.

Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren. Olaplex wordt geprezen met titels als “favoriete hulpmiddel voor kleurexperts” en heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept.

Grote Hollywoodsterren zoals Jennifer Lopez, Camaron Diaz en Emma Stone veranderen hun haarstijl bijna net zo vaak als hun outfits. Het zijn deze sterren die zich alleen nog maar met Olaplex laten kleuren. Olaplex is de enige reden dat al die haartransformaties mogelijk zijn.
Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Onze föhns, krultangen en stijltangen zijn van het hippe en professionele merk CHI. Deze stylingsapparaten zijn niet te evenaren. Ze zijn volledig keramisch en geven negatieve ionen af die er voor zorgen dat uw haar niet pluist of statisch wordt. Omdat de kwaliteit zo hoog is geeft CHI een levenslange garantie.